RING OSS - 08-124 200 48

Stenläggning Danderyd

RING OSS - 08-124 200 48

Om oss

Vi utför hållbar stenläggning i Danderyd som håller länge.

Vi på Guten Entreprenad är ett familjeföretag inom totalentreprenad och markarbeten. Företaget består av far och son, både med rötter från Gotland men som nu valt att flytta arbetet till Upplands Väsby och Stockholm. Vi erbjuder och utför kompletta tjänster och entreprenader inom bland annat byggnation av altan och stenläggning i Danderyd.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med stenläggning i Danderyd? Kontakta oss

Prisvärd och hållbar stenläggning i Danderyd

Ska du anlägga en vacker gångväg i sten till din fastighet? Vi kan hjälpa dig! Vårt företag erbjuder stenläggning i Danderyd av gångar, körvägar, garageuppfart, uteplatser och trappor. Vi hjälper både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Innan vi påbörjar vårat arbete med stenläggning i Danderyd kommer vi alltid ut till kunden för att få en uppfattning om vad som behöver göras, hur marken ser ut samt ta in kundens önskemål och behov om arbetet. Valet av material vid en stenläggning i Danderyd beror helt på situation, kunden behov samt hur marken på platsen ser ut. Vill du veta mer om hur vi arbetar med stenläggning i Danderyd eller vilken typ av material som passar din mark? Kontakta oss så berättar vi mer!

Inget uppdrag är för stort eller litet för oss utan vi tar oss an många olika uppdrag och levererar alltid ett gott resultat! Bland våra tidigare kunder finns bland annat en privatperson på Ekerö där vi utförde 100 kvm stenläggning som satte upp 100m staket och plank. Ett arbete som verkligen beskriver bredden på vårt företag. 

Vi kan hjälpa till med flertalet tjänster inom stenläggning i Danderyd: 

  • Lägga kantsten och marksten.
  • Plattsättning.
  • Stenläggning i trädgården.
  • Stenläggning på garageuppfarten.
  • Stenläggning entré.
  • Lägga sten eller plattor runt huset.
  • Stenläggning på uteplatsen.
  • Stenläggning gångväg.

Vi bygger även altan i Danderyd

Förutom stenläggning i Danderyd kan vi hjälpa kunder som vill upprätta en altan på sin tomt. Många drömmer om avkopplande sommardagar på altanen och vi hjälper till att ta projektet från dröm till verklighet! En altan är vacker tillbyggnad till huset som som bjuder in till både gemenskap och avkoppling. När du som kund anlitar oss för altanbygge eller stenläggning i Danderyd får du en trygg och kunnig entreprenör som enkelt och smidigt ror hela projektet i land. Våra fina helhetslösningar gör att vi kan uppfylla de flesta önskemål kopplade till markarbete och stenläggning. Vi kan bland annat bygga ett säkert staket runt din altan eller anlägga en vacker stenläggning i Danderyd som kopplar samman din altan med resten av trädgården.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert på byggnation av altan eller stenläggning i Danderyd.